Нямах предвид фискални касови бележки , платени с чек, с ваучер, с банкова кредитна или дебитна карта или с други заместващи парите платежни средства. А платени в брой.

Ами ако плащате в брой в началото на месеца и получавате тогава стоката,а ви издават фактура на края на месеца нарушават закона.......?Или греша?
всички така работели само аз съм го измислил .. ;D
 

Абе не са баш всички....А тия дето работят така не спазват закона;)...
Това,което може да направите е да се уговорите с доставчика,като ви фактурират на края на месеца поне и тогава да им плащате и съответо тогава да ви пущат касовият бон.......Поне да не са в нарушение....Щото реално нарушението е тяхно-не ваше!Ей това им обясни....
Още един глас в полза на Марчето, метан станциите също работят без проблем така

Да;))И бензиностанциите също...защото при тях дори и да няма плащане в брой следва да издадат касов бон...Но тук случаят е друг....Имаме доставка на стока и плащане при доставката......поне това,което разбрах от питащият....

Иване,прав си!В петдневен срок трябва да има фактура!
"защото на фактурите има по пет шест касови бележки  "


При доставка с периодично, поетапно или непрекъснато изпълнение, с изключение на доставките по чл. 6, ал. 2, всеки период или етап, за който е уговорено плащане, се смята за отделна доставка и данъчното събитие за нея възниква на датата, на която плащането е станало дължимо.

Значи плащаме при всяка доставка,а фактурираме на края на месеца....В този случай попадаме ли в чл.25 ал.6?А Марче?